23948sdkhjf

Gør dit affald til en god forretning

En ny taskforce skal hjælpe virksomheder med at genanvende restprodukter fra produktionen.
Det kan være en god forretning, når omkostningstunge restfraktioner fra produktion konverteres til salgbare biprodukter, der kan erstatte nye materialer, råvarer og energi. Så hvorfor betale for at bortskaffe affald eller reststrømme, når det kan sælges som råvare til en anden virksomhed i lokalområdet?

Derfor har Erhvervsstyrelsen og regionerne oprettet en task force af eksperter med teknisk faglig viden, der tilbyder din virksomhed at spare penge og fremme den grønne profil ved enten at afsætte restprodukter til andre virksomheder eller anvende genanvendte materialer og ressourcer i produktionen.

Task force for Grøn Industrisymbiose består af en række specialister, der gratis kan hjælpe din virksomhed med at:

• Gennemgå virksomhedens ressourcestrømme med henblik på at identificere potentialer for besparelser ved øget genanvendelse.

• Matche din virksomhed med andre virksomheder, der kan modtage dine restprodukter eller kan levere deres restprodukter som input til din produktion.

• Virksomheder, der er blevet matchet af task forcen og ønsker at indgå i et symbiosesamarbejde kan desuden få tilskud til yderligere privat rådgivning.

• Din virksomhed kan deltage i nationale og regionale matchmaking events, hvor man kan høre mere om de økonomiske og miljømæssige gevinster ved at indgå i en industrisymbiose, og deltage i matchmaking aktiviteter, hvor du kan komme i dialog med mulige partnere i en industrisymbiose.

Tag kontakt til task forcen og skriv dig op til et gratis ressourcetjek på http://www.groenomstilling.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097