23948sdkhjf

Producent af løfteudstyr går ind i USA

Viborg-virksomheden AC Hydraulic åbner i andet kvartal 2024 lager i byen Charlotte i den amerikanske stat North Carolina. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Hos AC Hydraulic er vi kendt for vores høje kvalitet, hurtige service og store tilgængelighed. Som kunde er man aldrig mere end en mail eller et opkald fra personlig og kompetent service, og det er med til at understøtte vores produkters kvalitet. Hvis vi skal overbevise amerikanerne om, at de skal vælge produkter fra AC Hydraulic, så skal den service og tilgængelighed følge med. Det kommer den til i 2024, og det bliver afgørende for, at vi kan indfri vores vækstmål derovre, siger administrerende direktør Frederik Anker Christensen ifølge Viborg Stifts Folkeblad.

Det bliver Simon Munch Laursen, der får ansvaret for det nye amerikanske lager. Han har hidtil haft titel af export manager med ansvar for Skandinavien, Baltikum og Østeuropa. Det hverv overtages i stedet af Lars Storgaard.

AC Hydraulic producerer og sælger hydraulik-lifte, donkrafte med mere og har omkring 150 ansatte. Alle virksomhedens produkter produceres i Viborg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078