23948sdkhjf

Ahlsell Danmark får grønt lys til opkøb af værktøjsleverandør

Grossistens opkøb af KJV er nu godkendt

I september offentliggjorde Ahlsell Danmark, at man havde købt værktøjsleverandøren KJV. Det opkøber er nu blevet godkendt, skriver Ahlsell i en pressemeddelelse.

- Vi er selvfølgelig super glade for, at købet er gået igennem. Det er en investering, som skal være med til at accelerere vores vækst, styrke vores position fremadrettet og gøre os endnu mere relevante i industrimarkedet. Sammen kan Ahlsell Danmark og KJV tilbyde virksomheder i alle dele af industrien et endnu bredere sortiment, dybe tekniske kompetencer og et omfattende serviceprogram, siger Claudio Christensen, CEO hos Ahlsell Danmark.

Ahlsell Danmark er del af den nordisk-baltiske handelskoncern Ahlsell, der har en strategisk ambition om at vokse gennem opkøb, og som i 2023 har købt 13 virksomheder.

Holder fast i det, der bare kører

KJV, der har haft pæn vækst og stigende aktivitetsniveau gennem årene, har 110 medarbejdere, 6.500 kunder blandt især mindre og mellemstore virksomheder i jern- og maskinindustrien samt syv lokationer i Danmark, blandt andet centrallager i Odense.

Efter planen fortsætter KJV som en selvstændig forretningsenhed i Ahlsell Danmark med eget navn, organisation og ledelse, hvor brødrene Henrik og Kristian Løftgaard deler direktørposten.

- KJV er en sund, veldrevet forretning med et stærkt brand og medarbejdere med stærke kompetencer. Det kører bare, så det ændrer vi ikke ved. Fokus er på, hvor vi med fordel kan arbejde sammen om at styrke såvel vores egen som vores kunders forretning gennem de produkter, løsninger, kompetencer og services, vi tilbyder, siger Claudio Christensen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.103