23948sdkhjf

Initiativpris til producent af innovative skruefundamenter

Hvert år belønner DI Lolland-Falster en nytænkende og innovative virksomhed med en initiativpris for deres flotte arbejde. I år går den til virksomheden Bayo.S Skruefundamenter ApS for et yderst innovativt produkt, som tager udgangspunkt i det store potentiale, der er i den grønne omstilling.

Særligt indenfor byggeriet er der mulighed for at sænke CO2-udledningen, men der er store krav til mærkning og certificering. Men det får man her med løsningen fra Bayo.S Skruefundamenter.

- Bayo.S Skruefundamenter ApS er en foregangsvirksomhed, som mange kan lade sig inspirere af. De er innovative og har set potentialet i den grønne omstilling. I virksomhedens udvikling har man været god til at række ud og bruge mange af de tilbud, som der findes i forhold til erhvervsfremme. Samtidig har de stor fokus på deres værdikæde og med deres ambitiøse planer for fremtiden, så er de er den helt rigtige vinder af DI Lolland-Falsters Initiativpris ’23, siger Jakob Søndergaard Nielsen bestyrelsesleder for DI Lolland-Falster.

Bayo.S Skruefundamenter fik overrakt initiativprisen på virksomhedens adresse den 24. november. Ved prisoverrækkelsen deltog borgmester i Guldborgsund Kommune, Simon Hansen, og bestyrelsesleder for DI Lolland-Falster, Jakob Søndergaard Nielsen.

- Vi er stolte og beærede over at modtage prisen, som er en anerkendelse af vores arbejde. Og vi vil samtidig sende en tak til de aktører, som har været med til at udvikle vores virksomhed, siger CEO og partner Niels Thorup Madsen, der også har været med til at starte Bayo.S Skruefundamenter.

Bayo.S Skruefundamenter er etableret så sent som i 2017, og skruefundamenter er blevet et udbredt alternativer til traditionelle fundamenter. Udover at skruefundamenterne fjerner behovet for støbning med eksempelvis beton, så kan skruefundamentet hurtigt fjernes efter endt brug og efterlade naturen upåvirket. Det innovative produkt er med til at forkorte byggetid, samtidig med at der kan bygges hele året.

- Vi så et stigende marked for skruefundamenter, hvor vi også har været opmærksom på konkurrencen. Fra start har vi investeret i at udvikle vores produkt, samt løbende samarbejdet med forskningsinstitutioner for at få dokumentation for produktets egenskaber. Der er af gode grunde høje krav indenfor byggeriet, og dem vil vi naturligvis være med til at leve op til, så vores produkt bliver brugbart og attraktivt for branchen, siger Niels Thorup Madsen.

Bayo.S Skruefundamenter beskæftiger i dag 20 medarbejdere i Danmark og samlet i Bayo.S-koncernen knapt 40 medarbejdere. Medarbejderstaben er senest vokset ved opkøbet af en skruefundamentfabrik i Tjekkiet, som nu er et søsterselskab i koncernen.

- For os handler det om at være en attraktiv og visionær virksomhed, som kigger ind i fremtiden. Derfor råder vi også over store dele af værdikæden i dag, hvor vi er med hele vejen fra produktion til montering hos kunden. Vi er også i tæt dialog med rådgiver og bygherre, for at finde den rette løsning når der skal bygges. Samtidig har vi fundet løsninger til at bygge steder, hvor det ellers ikke var muligt, her er Hages Badehotel et godt eksempel, slutter Niels Thorup Madsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094