23948sdkhjf

Nordmænd genrejser konkursramt energi-aktør

Scandinavian Energy Contractor er genrejst efter at være gået konkurs tidligere på måneden.

Det er norske Invex Group, der har købt virksomheden efter en budrunde. 

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Invex Group intensiverer nu sit fokus på ingeniørarbejde inden for EPCCIM-kontrakter. Vi tror på, at den nye Scandinavian Energy Contractors forretningsprofil, de kompetente medarbejdere såvel som de synergieffekter vi håber at opnå blandt vores virksomheder vil sikre vækst og sikre job, siger CEO i Invex Group, Gudleiv M. Bjørklund.

Invex Group er et norsk holding-selskab, der ejer adskillige virksomheder inden for et hav af forskellige industrier. I Danmark sidder selskabet på logistikvirksomheden Dao og Siccadania Group, der blandt andet leverer tekniske løsninger til fødevareindustrien.

Sikrer de ansatte

Størstedelen af de 50 ansatte, der siden konkursbegæringen den 2. november har været suspenderede og hjemsendt, er nu blevet tilbudt ansættelse i det nye Scandinavian Energy Contractor.

- At sikre så mange jobs og dermed fortsætte arbejdet med at at bygge en bedre fremtid er en stor præstation og vi er glade for at have Invex Group og partnerne bag os, siger CEO i Scandinavian Energy Contracor, Jan Nilsson. 

Missionen for det nye Scandianvian Energy Contractor er at være ledende inden for design, opførelse og drift af vedvarende energianlæg og affaldsenergi-løsninger samt rådgivning i hele verden. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078