23948sdkhjf

L&H–Rørbyg får ordre fra Statoil

De to virksomheder har underskrevet en fireårig kontrakt om vedligehold og mindre modifikationer på Statoils raffinaderi i Kalundborg.
Kontrakten omfatter smede- og elarbejde inklusive planlægning og tilrettelæggelse af arbejdet. Aftalens varighed er fire år med yderligere 2x2 års option. Den træder i kraft den 1. januar 2014.

- Det er en milepæl, at vi har fået underskrevet kontrakten, som har været lang tid undervejs. L&H-Rørbyg er valgt, fordi de leverer godt på de tre parametre, som kontrakten er vurderet på, nemlig helse, miljø og sikkerhed (HMS), teknik og kommercielle vilkår. Nu skal vi i gang med implementeringsfasen, og vi ser frem til at få løftet vores vedligehold til et endnu højere niveau via dette samarbejde, udtaler Geir Atle Rishovd, leder af anskaffelser hos Statoil Refining Denmark.

Fra L&H-Rørbyg udtaler Ole Arenfelt Jensen, administrerende direktør:

- Det er en stor og betydningsfuld kontrakt, der i dag er skrevet under, og vi glæder os til et udvidet samarbejde med Statoil Refining Denmark, der nu også omfatter ydelser fra Kemp & Lauritzen, der er koncernens moderselskab. L&H-Rørbyg har arbejdet på Statoils raffinaderi i mange år og er glade for, at vi er blevet evalueret stærkest og mest kompetente på alle Statoils tre beslutningsparametre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125