23948sdkhjf

Bygger ny fabrik til produktion af energianlæg på stor erhvervshavn

Verdo og Port of Aalborg har givet håndslag på købet af et stort areal i erhvervsområdet Ankeret på Østhavnen til opførelsen af nye kontor- og produktionsfaciliteter

Der er fuld gang i udviklingen af Port of Aalborgs erhvervsområde Ankeret. Siden 2021 er flere aktører flyttet ind i området på Østhavnen, og nu er endnu en virksomhed på vej.

Energikoncernen Verdo har netop indgået en aftale med Port of Aalborg om købet af et 13.700 kvadratmeter stort areal, hvor en ny fabrik og tilstødende kontorfaciliteter i de kommende måneder opføres for datterselskabet Verdo Energy Systems.

- Efter længere tids søgen er vi glade for endelig at have vores fremtid på plads på Ankeret. Indtil nu har vores aktiviteter i Nordjylland været spredt ud på flere lokationer i og omkring Aalborg. Nu samler vi alle medarbejdere i moderne og tidssvarende faciliteter på en strategisk god placering syd for fjorden tæt på E45, udtaler Margrete Larsen, HR-direktør hos Verdo i en pressemeddelelse.

Verdo Energy Systems er specialiseret i udvikling af energiløsninger, herunder produktion af komponenter og teknologier til store energianlæg, som altså fremover skal produceres på blandt andet lokationen i Aalborg.

Verdo Energy Systems er ikke den eneste virksomhed, der fået øjnene op for erhvervsområdet Ankeret. I 2022 tog it-virksomheden Netics et nyt datacenter i brug, og tidligere i år rykkede batterigrossisten Danbrit ind i et nyt domicil på 8.500 kvadratmeter.

Generelt er der stor interesse for området, hvor Port of Aalborg selv driver kontorhuset C-House og mere end 16.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter.

- Vores ambition er at skabe et stærkt erhvervsområde, der kan understøtte væksten hos lokale virksomheder. Derfor er vi også glade for aftalen med Verdo, som bekræfter os i, at vi gør det rigtige, udtaler Jeppe Faber, senior commercial manager, Real Estate, hos Port of Aalborg.

Verdo Energy Systems nye faciliteter forventes at stå klar i andet halvår af 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097