23948sdkhjf

Elektromekanisk virksomhed får ny ejer

Holtec.dk har solgt det tidligere Stampes Elektro til Ølgod Elektro med overtagelse den 1. december 2023

Ølgod Elektro, som i lighed med Hoppe & Møldams Elektro og Elektro Gruppen indgår i Brd. Klee-koncernen, udbygger med købet af Stampes Elektro i Ringkøbing koncernens aktiviteter indenfor industrielt salg og vedligeholdelse til professionelle slutbrugere og eftermarked. Afdelingerne tæller nu Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Kolding, Vejle, Ringe, Ølgod og Ringkøbing.

Ifølge Ølgod Elektros direktør, Jimmy Nielsen, er det fælles ejerskab i Stampes Elektro en yderligere milepæl for mod at udbygge et fastforankret netværk af lokale og dygtige selskaber indenfor den elektromekaniske branche, og at tilkøbet, udover synergier til koncernens øvrige afdelinger indenfor elektro, også vil bidrage med nye produkter indenfor en bred vifte af generatorløsninger.

Holtec.dk’s bestyrelsesformand, Søren Maarssø, udtaler, at frasalget af Stampes Elektro er en del af virksomhedens strategiske fokusering på at blive markedets foretrukne leverandør af industriel automation, hvor projektledelse, softwareudvikling, styringer og komplette projekter er kernen. - Stampes Elektro passer perfekt ind i den ny gruppe af elektromekaniske selskaber, og vi er ikke i tvivl om, at Ølgod Elektro og Brd. Klee vil kunne udnytte potentialet i Stampes Elektro på en helt anden måde end Holtec.dk, siger Søren Maarssø.

Stampes Elektro har siden grundlæggelsen i 1961 haft værksted og kontor i Ringkøbing, hvorfra kunder er serviceret. Virksomhedens DNA er elektro med reparation og vedligehold af elektromekanisk materiel samt salg, projektering, udlejning og servicering af alle størrelser generatoranlæg. Der er leveret mere en 5.000 generatoranlæg til både lokale, nationale og internationale kunder.

Den hidtidige medejer af Stampes Elektro gennem Holtec.dk, Jesper Korsholm, fortsætter uændret i den daglig ledelse i det nye selskab, Stampes Elektro ApS.

Ejerkredsen af Stampes Elektro ApS vil bestå af Ølgod Elektro, daglig leder Jesper Korsholm samt Henrik Brink og Christian D. Christensen fra Ven-to i Ringkøbing.

- Vi ser mange synergier med aftalen, hvor vi vil sætte fokus på vores spidskompetencer indenfor elektromekanisk salg, reparation og service på motorer, gear, pumper og generatoranlæg samt robotteknologi, siger Jimmy Nielsen:

- Vi er sikre på, at dette giver mulighed for at udvikle Stampes Elektro samt Ølgod Elektro yderligere, og vi glæder os til at besøge nuværende samt nye kunder, slutter han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078