23948sdkhjf

KH-Technic udvider samarbejdet med tysk fitting-specialist

Greve-virksomheden KH-Technic har udvidet samarbejdet med tyske AVS Römer.

- Vi har fået forhandling i hele Norden og fået et meget tættere samarbejde og er blevet officielt partner, fortæller direktør Kenn Hansen.

AVS Römer har rødder tilbage til 1970 og producerer skræddersyede fittings, ventiler og sensorer med hovedvægt på krævende industrier som fødevare og pharma, hvor de leverer i henhold til de renhedskrav markedet ønsker og med certifikater til området

- Fabrikken er yderst innovativ og producerer og udvikler alle ventiler og fittings selv. Endda sprøjteforme og støbning af plastemner laver de selv. Det er ikke set mange steder, udtaler Kenn Hansen.

Med det udvidede samarbejde opnår KH-Technic et endnu mere komplet produktprogram blandt andet indenfor fittings og magnetventiler.

- Vi forventer helt klart, at det vil åbne døre og afhjælpe mange af vores kunder inden for fødevareindustrien og medicinalindustrien, siger Kenn Hansen.

Han giver som eksempel en nyudviklet push-in fitting, PPSU Hyperfit, fra AVS Römer.

- Der er ikke den store udvikling inden for det område, men den her tætning er lavet helt anderledes. Hyperfit er varenavnet, man skal kigge lidt på, for O-ringen er skiftet ud med en tætning, som er lavet på en anden måde, så den ikke har nogen dødvolumen. Det gør, at det er meget mere hygiejnisk, da der i den normale version med O-ringen kan komme medie ind bag ved slangen og derved bakteriedannelse, forklarer Kenn Hansen.

Hyperfit-versionen har en anvendelsestemperatur op til 140 grader C og 20 bar, men udviklingen stopper ikke med det. Hyperfit-materialet polyketone, forkortet PK, lanceres samtidig som push-in fittingserie med hyperfit. Det materiale kan anvendes til kold- og varmtvandsanvendelse ved anvendelsestemperatur op til 95 grader C og 20 bar med høj kemikaliebestandighed. Tætningerne er godkendt i henhold til NSF, KTW, CE1935/2004, REACH og ROHS.

Kenn Hansen peger desuden på at polyketone har et bedre CO2-aftryk under produktion, forarbejdning og bortskaffelse sammenlignet med andre plasttyper.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078