23948sdkhjf

Alumeco satser på forsvars- og sikkerhedsindustrien

Leverandører til virksomheder på områderne defense og avionics skal bevise, at de med kvalitet, præcise leverancer og pålidelige sikkerhedsprocedurer er velegnede leverandører.
Alumeco har, som aluminiumsleverandør, gennem en længere periode arbejdet med dette, og resultatet er ordrer til virksomheder, der har maksimal fokus på tillid og sikkerhed.

- Både til lands og i luften er der brug for, at militært personel er mobilt og hurtigt kan flytte sig i forhold til bestemte situationer. Der er brug for maksimal beskyttelse af både personel og materiel. Det vil undre nogen, at aluminium, som et relativt let og blødt materiale, anvendes i den henseende, men ikke desto mindre er det tilfældet med eksempelvis legeringer som 2519 og 5059, som anvendes med henblik på henholdsvis ballistisk og eksplosiv beskyttelse, fortæller Hans Martin Vestergaard, der er salgskonsulent og produktansvarlig på området, hos Alumeco.

Aluminium splintrer langt mindre
Legeringerne 2519 og 5059 anvendes i de tilfælde, hvor lethed og beskyttelse er krav.

- Vægt er blevet et issue for disse kunder. Hertil kommer behovet for mandskabs-beskyttelse, og her har disse aluminiumslegeringer den fordel, sammen med andre materialer, at metallet er let og ikke har tendens til at splintres ved eksplosiv eller ballistisk påvirkning, siger Hans Martin Vestergaard.

Procedurer og godkendelser på plads
For at komme i betragtning som leverandør til producenter af militærmateriel og fly eller underleverandører til den industri skal en række sikkerhedsgodkendelser være til stede. Alumeco har disse godkendelser på plads og er i stand til at levere AMS QQA-kvaliteter

- Hvis et materiale skal bruges, hvor folk skal ”op at svæve”, er der helt andre betingelser, regler og procedurer. Vi har disse procedurer på plads, så vore kunder også på dette felt kan have tillid til Alumeco som en kompetent og sikker leverandør af aluminium, slutter Hans Martin Vestergaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109