23948sdkhjf

Ventherm er Årets Ejerleder på Fyn

Allan Hansen og Rune Lund Bendixen fra Ventherm har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2023 på Fyn.

Ventherm er specialiseret i at producere sprøjte- og tørrekabiner til industriel overfladebehandling af blandt andet havvindmøller, landbrugsmaskiner og transportmateriel.

Allan Hansen og Rune Lund Bendixen modtager prisen som Årets Ejerleder 2023 på Fyn for i fællesskab at have leveret flotte resultater med iøjnefaldende vækstrater. Ejerlederne er innovative og har fuldt fokus på digitalisering og automatisering, som er med til at sikre virksomhedens fortsatte udvikling og store vækstpotentiale.

- De to ejerledere har udtænkt, fulgt og ikke mindst formået at eksekvere på en ambitiøs vækststrategi. Det er centralt for Allan og Rune at udvikle Ventherm og kunne levere nye løsninger. Deres vedholdenhed og engagement er tydeligt i hvert skridt af deres rejse, og det har været inspirerende at se, hvordan de har skabt så flotte resultater, fortæller Claus Damhave, partner i PWC i Odense, der uddeler prisen sammen med Dansk Erhverv og Nykredit.

Evnerne til at sætte det rette team

Allan Hansen og Rune Lund Bendixen har med succes sammensat et team med de rette kompetencer og tydeligt definerede roller. Respekt for hinandens kompetencer og tæt samarbejde udgør centrale elementer i deres ledelsesstil, og dette har været afgørende for at skabe en effektiv organisation, der har leveret resultater år efter år.

- Allan Hansen og Rune Lund Bendixen har skabt en imponerende vækstrejse for Ventherm, og lige så vigtigt har de et stabilt fundament for fremtidig succes. Deres store, målrettede arbejde er til inspiration for andre ejerledere og fortjener at blive anerkendt, fortæller Lars Holm, centerdirektør i Nykredit i Odense.

Hos Dansk Erhverv er man ikke i tvivl om, at Allan Hansen og Rune Lund Bendixen er de rette vindere af Årets Ejerleder 2023 på Fyn:

- De to ejerledere har med præcision og målrettethed leveret bemærkelsesværdige resultater baseret på en nøje udvalgt strategi. Ejerledernes dedikation og vision har været kernen i en kontinuerlig succes, der afspejler deres dygtighed som ledere og evnen til at inspirere hele organisationen, siger Casper Klynge, vicedirektør i Dansk Erhverv.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282