23948sdkhjf

Lemvigh-Müller finder ny CFO i egne rækker

Annette Schmidt er ny CFO hos Danmarks største stål- og teknikgrossist

Annette Schmidt, som siden 2020 har været økonomichef i Lemvigh-Müller, har overtaget posten som CFO i virksomheden.

- Annette Schmidt har gennem de seneste fire år været en stærk leder af faglige områder som økonomi, advanced analytics og business intelligence, hvor hun ofte indtager en central rolle takket været sine stærke faglige og personlige kompetencer. Med sin ordentlighed er Annette meget vellidt blandt medarbejdere og kolleger, og hun er med til at skabe en kultur baseret på samarbejde og tillid, siger Lemvigh-Müllers CEO, Christian Søgaard-Christensen i en pressemeddelelse.

- Det glæder mig også, at vi har kunnet finde vores nye CFO i egne rækker. Det vidner om en stærk organisation, tilføjer han.

Fagligt stærk og erfaren 

Annette Schmidt tiltrådte i 2020 stillingen som økonomichef i Lemvigh-Müller og har siden haft ansvaret for virksomhedens centrale økonomi- og analysefunktioner. De seneste to år har hun været en del af chefgruppen. Hun har en MSc i economics and business administration fra SDU og en karrieremæssig baggrund inden for økonomi fra virksomheder som Danfoss, Bitzer Electronics, Frontmatec og Velux.

- Jeg er stolt over at være blevet tilbudt rollen som CFO, og jeg glæder mig til - sammen med Christian, mit team og resten af vores kolleger i Lemvigh-Müller - at skulle lede organisationen ind i en spændende fremtid. Lemvigh-Müller er en fantastisk virksomhed med en helt unik ånd og kultur, som jeg sætter stor pris på at være en del af, siger Annette Schmidt.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112