23948sdkhjf

Unidrain får ny profil i spidsen

Martin Damtoft er startet som ny administrerende direktør i designvirksomheden Unidrain, der går efter både dansk og international vækst

Direktørstolen hos Unidrain er blevet indtaget af virksomhedens nye topchef. 

Der er tale om 44-årige Martin Damtoft. Han kommer senest fra en stilling som administrerende direktør hos Tapwell Danmark, hvor han ledede virksomhedens strategiske retning og vækstinitiativer.

Han har desuden erfaring fra danske designbrands som Muuto og Vipp samt som administrerende direktør hos Quooker.

Vil vokse gennem partnerskaber

Som administrerende direktør i Unidrain er ambitionen vækst i både Danmark og udlandet:

- Unidrain har været dygtige til at positionere sig og er blevet synonyme med linjeafløbet. Det skal vi selvfølgelig holde fast i, og det gør vi blandt andet i tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Det er også igennem partnerskaberne vi skal vækste – både i Danmark og på eksportmarkederne. Jeg ser frem til at bruge min erfaring og bringe min store indsigt i markeds- og forbrugertendenser i spil hos Unidrain, siger Martin Damtoft i en pressemeddelelse.

Højt til loftet

Her fremgår det, at det i år er 20 år siden, at arkitekt Claus Dyre introducerede det gulvafløb, som blev starten på Unidrain. Og ifølge Martin Damtoft lever pionér- og iværksætterånden stadig i bedste velgående i virksomheden.

- Der er højt til loftet og plads til nye idéer. Det og det gode kollegaskab ser jeg meget frem til at blive en del af, fortæller han. 

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.345