23948sdkhjf

Ekspansions-lystent automationshus køber op igen

Den svenske virksomhed Industriprojektbyrån Engineering AB bliver en del af automationshuset Init

Købet af Industriprojektbyrån Engineering AB (IPB) er Inits fjerde opkøb i år. I marts overtog man Daniit i Sønderborg, i august norske Nebb og i september FH Software med kontorer i Ringsted og Horsens.

IPB bliver en del af koncernen for at styrke positionen på det svenske marked med kontor i Getinge nord for Halmstad. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Init blev etableret i januar 2022, og med IPB's indtræden i gruppen har virksomheden nu cirka 600 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien, Nordmakedonien og Spanien.

Per-Erik Ladd, administrerende direktør for IPB siger:

- Den nuværende gruppe af virksomheder har stor erfaring med industrielle automatiseringsprojekter, og jeg ser frem til at supplere hinanden med viden, erfaring, medarbejdere og projekter, hvilket vil medføre mange fordele for IPB's fortsatte udvikling. Vi ser også frem til at blive en endnu stærkere partner og arbejdsplads, som en del af Init, til gavn for alle vores medarbejdere og kunder.

IPB beholder sin nuværende drift, herunder arbejds- og projektarbejde, og den tidligere ledelse fortsætter med en ejerandel i Init. Knut Akselvoll, CEO i Init-gruppen, siger:

- Ud over den stærke ekspertise og kunderelationer vil IPB's geografiske placering også sikre store fordele i kundeprojekter såvel som i fremtidig rekruttering af medarbejdere – sammen vil vi dække Sverige meget bedre. Det er endnu et skridt på vejen mod vores ambition om at blive Nordens førende leverandør af industrielle IT- og automationsløsninger til industrien. Vi ser frem til at samarbejde med IPB om at skabe en endnu stærkere gruppe.

Se nøgletal for:
Læs mere om: automation
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.72