23948sdkhjf

Vandet fossede ind på skibsværft: - Det er rimelig slemt

Lige før midnat fredag aften begyndte vandet at fosse ind hos Assens Skibsværft. En watertube var ellers opsat omkring værftet af Beredskabsstyrelsen for at holde det stigende vand ude, men den bristede, og så var der ikke noget at gøre. Det skriver Fyens.dk.

Der var cirka 10 personer på værftet, da vandet trængte ind, og de forsamlede sig hurtigt i maskinværkstedet. Der skete derfor ingen personskade.

Selvom medarbejderne på Assens Skibsværft havde forberedt sig i flere dage med at sikre udstyr, skete der en del materiel skade. Ejer og direktør Erling Pedersen anslår, at det kommer til at koste ”flere millioner”

- Kontorbygningen står enten overfor en totalrenovering eller en udskiftning, mens håndværkere også kommer til at kigge på lagerhallerne, hvor isolering i op til en meters højde skal skiftes ud. Det er rimelig slemt, siger Erling Pedersen til Fyens.dk.

Lige nu knokler medarbejderne for at få maskiner i drift igen, og Erling Pedersen forventer, at værftet er i fuld drift i midten af denne uge.

Læs mere om følgerne af stormfloden:

"Surrealistisk syn": Regning venter på erhvervshavn

På nødblus: Erhvervshavn er stadig hårdt ramt af stormflod

d

Se nøgletal for:
Læs mere om: skibsværfter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.021