23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny after sales-direktør hos Carsoe

Johan Schwerin er blevet ansat som ny after sales-direktør hos Carsoe. Hans opgave bliver at føre Carsoe til et nyt niveau inden for kundesupport og innovation.

- Vi arbejder målrettet med at styrke vores after sales-forretning for at sikre, at vi bliver en endnu stærkere partner for vores kunder. Med dette strategiske fokus fastholder vi vores evne til at yde omfattende support gennem hele produktionsfaciliteternes levetid, siger CEO Hugo Dissing i en pressemeddelelse.

Hos Carsoe har man noteret, at markedet har set et stigende behov for at forlænge levetiden af produktionsfaciliteter, ikke kun af økonomiske årsager, men også for at fremme en mere bæredygtig forretning. Ved at optimere produktiviteten, minimere nedetid og forlænge levetiden for forarbejdningsløsninger ønsker Carsoe at bidrage til deres kunders effektive produktion i fremtiden.

En erfaren og dedikeret direktør

Johan Schwerin kommer med en omfattende baggrund og dyb forståelse for after sales og service inden for den maritime sektor. Senest kommer han fra en stilling som administrerende direktør hos Desmi Deserve. Før det var han head of service EMEA hos moderselskabet Desmi.

Den erfaring med at identificere og understøtte kundens behov, håndtere serviceteams og opbygge langvarige partnerskaber skal han bruge til at drive Carsoes kundeorienterede tilgang fremad.

- Jeg er meget stolt af at blive en del af Carsoe-forretningen og ser frem til at arbejde tæt sammen med vores kunder for at forstå deres udfordringer og give dem det højeste niveau af support og service. Sammen vil vi sikre, at deres anlæg og udstyr fortsætter med at køre gnidningsløst og effektivt, siger Johan Schwerin.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188