23948sdkhjf

Semco Maritime vinder ordre på stor substation

Et konsortium bestående af Semco Maritime og PTSC Mechanical & Construction (PTSC M&C) er blevet tildelt en kontrakt på ingeniørarbejde, indkøb og fremstilling af en offshore substation på 500 MW til offshore vind-projektet Feng Miao

Feng Miao-projektet finansieres og udvikles af Copenhagen Infrastructure Partners, og er beliggende cirka 36 kilometer fra den taiwanske vestkyst ved byen Taichung. Den skal efter planen idriftsættes i 2027.

Offshore substation-kontrakten omfatter design, ingeniørarbejde, indkøb, fremstilling og idriftsættelse med projektstart i begyndelsen af oktober 2023.

Alle strukturer til projektet vil blive fremstillet på PTSC M&C’s værft i Vungtau City i Vietnam, mens Semco Maritime er ansvarlig for design og indkøb samt elektriske installationer, Scada- og hjælpesystemer med bistand fra den primære underleverandør ISC Consulting Engineers. Kontrakten udføres i 2023-2026.

- Feng Miao er et spændende projekt og repræsenterer en stor mulighed for vores konsortium for at udbygge vores fælles erfaring fra det taiwanske Hai Long-projekt, mens vi samtidig styrker forbindelserne til et team i verdensklasse hos Copenhagen Offshore Partners, der har en stærk historik inden for ledelse af offshore-projektudvikling i Taiwan tilbage til 2017. Vi ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af offshore-vindindustrien i Taiwan i de kommende år, siger vice president renewables, Semco Maritime, Frank Holm, i en pressemeddelelse.

- Vi er beærede over at ledsage vores partner Semco Maritime på dette offshore substation-projekt. Projektet giver mulighed for at udvide vores portefølje i den vedvarende energisektor, og vi er stolte over at bidrage til den globale energiomstilling, siger managing director, PTSC M&C, Dong Xuan Thang.

- Feng Miao er CIP’s første projekt i Taiwan med en offshore substation. Vi er glade for at kunne samarbejde med erfarne partnere som Semco Maritime og PTSC M&C. En offshore substation er en integreret del af offshore-vindparken. Med underskriften af denne EPC-kontrakt har vi taget et stort skridt i udviklingsprocessen for Feng Miao-projektet og endnu engang demonstreret vores vilje og tillid til at gennemføre projektet i 2027 som planlagt, siger Claire Lohan, CEO for CIP Taiwan Round 3-projekterne.

Dette er det tredje offshore substation-projekt, der er blevet tildelt konsortiet bestående af Semco Maritime og PTSC M&C siden det første samarbejde i Hai Long-projektet, der for nylig blev efterfulgt af Baltica 02-projektet.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672