23948sdkhjf

FLSmidth opruster på to nøglemarkeder

Ingeniørkoncernen investerer yderligere i servicecentre i USA og Kazakhstan

I starten af året præsenterede FLSmidth sin ”Core 26”-strategi, der sigter mod øget vækst inden servicesegmentet i koncernens mine-division.

Som et led i dette investerer FLSmidth nu i en udvidelse af sine servicecentre i Karaganda i Kazakhstan og Tucson i USA. Centralasien og USA er vigtige vækstområder for FLSmidth.

I 2021 etablerede FLSmidth et 5.200 kvadratmeter stort servicecenter i Karaganda. Nu føjer man yderligere 2.700 kvadratmeter værksted og 2.800 kvadratmeter lager til centret. Når udvidelsen står færdig i 2025, vil centret kunne servicere forskellige typer tungt mineudstyr.

I Tuscon i USA har man netop taget første spadestik til et dedikeret renoveringscenter med fokus på pumper, cykloner og ventiler. Centret ventes at være i fuld drift i august 2024.

- Vi har den største installerede base i mineindustrien, og vi har en klar ambition om at øge vores andel den installerede base samtidig med, at vi driver den grønne omstilling i mineindustrien. Derfor er det essentielt at være tæt på vores kunder og kunne tilbyde dem den mest omfattende, best in class service. Vores mål er at optimere deres produktivitet og at drive effektivitet, hvilket fører til langsigtede bæredygtighedsgevinster, kommenterer Joshua Meyer, service line president hos FLSmidth.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112