23948sdkhjf

Nyt agentur til BJ-Gear

BJ-Gear i Stilling melder sig nu som totalleverandør af gearløsninger til industrien i forbindelse med en forhandleraftale af italienske Hydro-Mec.
Med forhandleraftalen af gearmotorer fra italienske Hydro-Mec sikrer BJ-Gear sig en supplering af sit nuværende standardsortiment, der betyder, at virksomheden kan kalde sig totalleverandør til industrien.

- Vi har i mange år især været kendt for vores snekkegear, spindelgear og aktuatorer samt tilpassede og speciallavede løsninger. Nu har vi valgt at udvide sortimentet på standardprodukterne, så vores kunder kan bruge os som totalleverandør af keglehjulsgear, fladgear, tandhjulsgear og snekkegear samt beslægtede komponenter. Samtidig bliver vi lagerførende, så vi kan sikre en meget hurtig levering, hvilket er afgørende for vores kunder, siger Flemming Graversgaard, administrerende direktør i BJ-Gear.

Hydro-Mec har 30 år på bagen og er kendt som producent af keglehjulsgear, fladgear, tandhjulsgear og snekkegear. Den italienske virksomhed har endvidere udviklet en del af geartyperne i rustfri materialer, som ligeledes supplerer BJ-Gears rustfri program til fødevareindustrien.

Alle gearmotorer fra Hydro-Mec, som fremover købes gennem BJ-Gear, kan tilbydes i en nordisk version, som blandt andet indebærer en rustfri hjulaksel og en speciel fødevarehygiejnisk overfladecoating.

Virksomhed med vokseværk
BJ-Gear har haft vokseværk, siden virksomheden byggede nyt hovedkontor i Stilling syd for Skanderborg i 2007 og samlede fire tidligere spredte lokaliteter.

- Foruden vores kompetente salgsteam, har vi egen konstruktions- og udviklingsafdeling med fem ingeniører, der er i daglig kontakt med vores kunder om support inden for rådgivning og engineering. Vi mærker tydeligt en efterspørgsel på vores specialviden inden for transmissionsløsninger, og det har været med til at give os et godt kendskab i de brancher, vi leverer til. Især inden for tilpassede og speciallavede løsninger, hvor vi påtager os mere og mere ansvar for hele systemer, siger Flemming Graversgaard, og fortsætter:

- Vi har desuden et højteknologisk inhouse produktionsapparat, der giver os mulighed for at tilbyde prototyper med meget kort leveringshorisont, hvor vi så efterfølgende kan starte en decideret serieproduktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11