23948sdkhjf

Stort automationshus siger farvel til direktøren

Efter ti år i spidsen for Skive-virksomheden Kilde Automation stopper Peter Friis på direktørposten. Bestyrelsen arbejder lige nu på at finde en afløser

Fra midten af oktober er Kilde Automation en direktør mindre. Peter Friis stopper, og virksomhedens bestyrelse arbejder lige nu på at finde hans efterfølger.

Indtil det er på plads, er det Kildes bestyrelsesformand, Johan Blach Petersen, der overtager det daglige ledelsesansvar for virksomhedens knap 100 medarbejdere.

- Vi er selvfølgelig kede af at skulle sige farvel til Peter Friis, for vi har været glade for samarbejdet. Med godt ti år ved roret for Kilde Automation er det en stor kapacitet, vi siger farvel til. Samtidig er vi glade for hans indsats gennem årene og ønsker ham al muligt held og lykke med sit nye job, fortæller Johan Blach Petersen i en pressemeddelelse.

Peter Friis stopper hos Kilde Automation midt i oktober, hvor han starter sit nyt job udenfor Kilde. Processen med at finde den rette kandidat til direktørposten er allerede godt i gang, og samtidig er fokus på at sikre en gnidningsfri overgang, så virksomhedens drift og medarbejdernes hverdag fortsætter som normalt.

En sund virksomhed

At de 10 år med Peter Friis som Kilde Automations direktør har været gode for virksomheden, kan aflæses direkte i det netop afsluttede regnskab, for forventningerne er positive. Økonomien i virksomheden er sund, skriver virksomheden uden at nævne tal, og med en implementeret strategiplan er der et godt udgangspunkt for direktør-afløseren at arbejde videre med.

- Kilde Automation er en veldrevet virksomhed, og vi har netop taget hul på år to af vores femårs plan, som skal sikre stabil vækst. Samtidig opererer vi i en branche i fremgang, hvor stadig flere virksomheder automatiserer deres produktion, og for den rette kandidat er det uden tvivl en attraktiv stilling, vi nu skal have besat, siger Johan Blach Petersen.

Strategiplanen for Kilde Automation er udarbejdet i tæt samarbejde mellem bestyrelsen og ledergruppen, og ledergruppen er klar til at tage fat på det videre arbejde med den nye direktør ombord. De ambitiøse vækstplaner indebærer blandt andet flere medarbejdere i virksomheden på Ulvevej i Skive.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141