23948sdkhjf

Vink Plast fastholder høj aktivitet

Randers-virksomheden fortsætter den positive udvikling i omsætningen og fastholder det gode resultat fra 2011.
Vink Plast omsatte i 2012 for godt 276 mio. kr., hvilket er en vækst på 4 procent i forhold til året før. Samtidig fastholdes årets resultat på godt 13 mio. kr. Det sker i et marked, hvor specielt byggebranchen har det svært, hvilket sætter sig spor hos flere af Vinks kolleger i plastbranchen.

Administrerende direktør Walter Blunck glæder sig over de positive tendenser i alle de fire segmenter, Vink Plast bevæger sig i.

- Vi mener det alvorligt, når vi siger, at ”viden om plast forpligter…”. Derfor har vi kontinuerligt fokus på udvikling af nye løsninger, indgåelse af nye samarbejder samt hvordan vi i øvrigt bedst lever op til vores mission og skaber værdi for vores kunder, siger Walter Blunck.

Godt i gang i Kina
Det er også baggrunden for, at Vink Plast har valgt at etablere sig i Kina for i endnu højere grad at kunne servicere de store nuværende kunder i eksempelvis vindmølle- og fødevareindustrien, som har stor aktivitet i Kina.

- Vi er kommet rigtig godt i gang i Kina og har for længst indledt produktionen og leverancerne til vores kunder, siger Walter Blunck.

- Det har stor værdi for vores industrisegment, at vi holder fokus på vækstlokomotiverne i dansk industri. Herigennem er det lykkedes os at skabe fornuftige resultater i et presset marked, tilføjer han.

Fastholder kursen i 2013
- Vi fastholder kursen i 2013, dog med forbehold for mindre aktivitetsnedgang i udvalgte segmenter, siger Walter Blunck.

- Vi har stor fokus på den strategiske segmentering af vores målgruppe, og vi har planer om at udvide med nye spændende områder, hvilket vi kommer med mere om, når de nye løsninger er klar, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08