23948sdkhjf

Fayard-millioner skudt ind i nyt forretningssegment

Fayard er gået ind på et nyt forretningsområde med en millioninvestering

Det er en god forretning af reparere andres skibe.

Det må man tænke i Familien Andersen, der er ejerkredsen bag skibsværftet Fayard. De har nu skudt et ukendt millionbeløb ind i et helt nyt forretningssegment, nemlig ejendomsinvestering.

Det skriver Fyens.dk.

Helt konkret er det Odense-virksomheden Boliggruppen, der har fået en saltvandsindsprøjtning af Andersen-familien.

Avisen skriver, at de indskudte penge har erhvervet 45 procent af Boliggruppens aktier. Aktier, der tidligere var ejet af Carsten Skov og hans familie. Nu ønsker Skov at drosle lidt ned, og var derfor på udkig efter en ny aktionær.

- Jeg er i fuld vigør og vil arbejde videre som normalt. Men jeg er 66 år, så det er rettidig omhu at begynde på at få andre ind. Jeg ser det som en mulighed, at Fayard overtager mere og mere, men foreløbig begynder vi her, og så må vi se, hvad samarbejdet kan bringe, siger Carsten Skov, der er arbejdende bestyrelsesformand, siger han til Fyens.dk.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Fayard-arving, Kristian Andersen, men i en pressemeddelelse udtaler han:

- Boliggruppen er velrenommeret, og viser positivt på det store udviklingspotentiale, der er i Boliggruppen og på Fyn, siger Kristian Andersen ifølge pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14