23948sdkhjf

Smede- og maskinværksted fordobler kvadratmeterne

Smede- og maskinværkstedet Vivo Production udvider med 700 kvadratmeter, og Aabenraa-virksomheden har allerede taget lokalerne i brug, lyder det i en pressemeddelelse. 

Virksomheden har siden 2016 specialiseret sig i alt inden for metalbearbejdning og produktion.

Nu er rollen som underleverandør til den store industri blevet mere betydelig, hvorfor man har valgt at udvide med ekstra lokaler. Det fortæller Jesper Larsen, der er daglig leder af virksomheden.

- Vi har købt og udvidet med 700 kvadratmeter, hvoraf de 200 af dem er rådighedskvadratmeter til fremtiden. Vi ville gerne være mere fremtidssikret og det er vi blevet. Vi har faktisk mere end fordoblet vores værkstedsfaciliteter, eftersom vi havde 600 kvm at råde over tidligere, udtaler Jesper Larsen, direktør og daglig leder. 

En nødvendig udvidelse

Ifølge pressemeddelelsen har der generelt været godt gang i virksomheden i forhold til både maskinbearbejdning og smederelaterede opgaver. Derfor har det været et naturligt skridt at udvide.

- Vi har travlt i virksomheden på alle fronter. Det gælder både opgaver inden for maskinbearbejdning og i vores smedeafdeling. Derfor har vi været nødsaget til at få flere lokaler, så vi kan udvide smedeafdelingen og tage større opgaver ind, udtaler Jesper Larsen og uddyber:

- Vi mærker ingen afmatning i forhold til at få opgaver ind, som andre industrier måske oplever. Til gengæld har vi flere små ordre og opgaver med færre styktal end tidligere, så det er en af udfordringerne. Vi vil gerne have flere større ordre. Derfor har vi valgt at udvide i håbet om, at vi netop kan påtage os dem fremadrettet

Vivo Production kom ud af seneste regnskabsår med et resultat på bundlinjen på 940.000 kr. mod 370.000 kr. året forinden.

Virksomheden har siden 2016 specialiseret sig i alle aspekter af metalbearbejdning og produktion. Fra spåntagende bearbejdning og smedearbejde til konstruktion af specialmaskiner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079