23948sdkhjf

Vinderen af Dira Automatiseringsprisen 2023 er…

Onsdag aften blev Dira Automatiseringsprisen uddelt i forbindelse med robotforeningens netværksmøde på HI-messen.

Og det blev modetøjsvirksomheden Bestseller der løb med prisen for deres fuldautomatiske lagersystem i Taulov.

Den danske modetøjsvirksomhed har på blot ni måneder implementeret et banebrydende fuldautomatisk lagersystem i deres lager i Taulov, som nu høster anerkendelse fra branchen og juryen.

Det innovative Exotec-lagersystem har forvandlet måden, virksomheden driver lagerhåndtering på. Det er et af de første anlæg i verden med 79 robotter, der “kravler” op ad lagerreolerne for at hente og aflevere kasser med forskellige produkter til de medarbejdere, som plukker varerne. Derudover bidrager fem klassiske industrielle robotter til de-palletering, kartonåbning og palletering.

Systemet, der er udviklet i samarbejde med automatiseringspartnere Klinkhammer Intralogistics og Danrobotics, har ikke kun øget effektiviteten, men også forbedret arbejdsmiljøet for lagermedarbejderne, reduceret lagerpladsbehov samt antallet af fejl. Med det nye automationsanlæg er leveringstider og -sikkerhed blevet markant forbedret, og produktiviteten er fordoblet sammenlignet med manuel opsætning.

- Bestseller vinder Dira Automatiseringsprisen 2023 for en imponerende storskala automatiseringsløsning med fokus på hele logistikken – implementeret og sat i drift på blot ni måneder i tæt samarbejde med deres leverandører, siger juryen.

Bestseller har formået at fastholde og involvere deres medarbejdere igennem hele automatiseringsprocessen. De har formået at lave mange smarte løsninger ved at bryde projektet op i mindre moduler. Det kan andre virksomheder lære af, fortsætter juryen.

Udover Bestseller var også HMF Group og Welltec nomineret til prisen.

Dira Automatiseringsprisen uddeles hvert år til en dansk slutbruger med en god automatiseringshistorie.

Nedenstående video er produceret af Dira.

BESTSELLER - nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2023

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188