23948sdkhjf

Stålvirksomhed skifter navn

SST Enclosures bliver fremadrettet navnet for det hidtidige Sindal Stålindustri, som gennem årtier har produceret specialskabe i rustfri stål til blandt andet fødevareindustrien, medicinalindustrien og offshore-industrien i Danmark.

Navneskiftet sker i forlængelse af, at Sindal Stålindustri tidligere i år udvidede ejerkredsen med de to erfarne erhvervsprofiler Ken og Teidt Due, og som led i en vækststrategi.

- Selv om Sindal Stålindustri skifter navn, er den fremtidige strategi udarbejdet med stor respekt for den forhistorie og forretning, som har dannet grundlag for virksomhedens oprindelse. Med navneskiftet træder vi ind i en ny fase med fokus på en større konceptualisering af vores løsninger – samtidig med at vi i fællesskab med de nye ejere bestræber os på at fortsætte den vækstrejse, Sindal Stålindustri har været på de seneste år, fortæller ejer og direktør i SST Enclosures, Anders Davidsen, i en pressemeddelelse.

- I den forbindelse er det vigtigt for os, at det nye navn i højere grad kan være med til at signalere virksomhedens specifikke kompetencer. SST står for Stainless Steel Tech, mens Enclosures forklarer det vi producerer, nemlig avancerede indkapslinger af kundernes forretningskritiske udstyr. Derudover er det et internationalt navn, hvilket optimerer vores muligheder for at indtage nye markeder uden for landets grænser, fortsætter han.

Kurs mod internationalt marked

Siden 1995 har Sindal Stålindustri med adresse i Hjørring etableret sig som en væsentlig aktør inden for stålproduktion i Danmark, men med navneskiftet til SST Enclosures indledes en ny epoke, hvor virksomheden i stigende grad retter sin opmærksomhed mod det nord- og centraleuropæiske marked.

Ifølge Anders Davidsen er det særligt de nordiske lande samt Tyskland, Schweiz, Østrig og Benelux-landene, man ønsker at udvide forretningen til:

- Efter at have været markedsdominerende i Danmark i flere år, er tiden moden til at tage vores ekspertise og produkter ud til de omkringliggende lande. Det skyldes blandt andet, at vi mærker en stigende efterspørgsel, samtidig med at vi tror på, at vores løsninger og erfaringer fra branchen kan gøre en forskel på det internationale marked. Derfor er der heller ingen tvivl om, at skiftet til et mere internationalt navn bliver et vigtigt og afgørende skridt på vejen.

Navneskiftet til SST Enclosures trådte officielt i kraft den 2. oktober, hvor virksomheden ligeledes overgår fra et ApS til A/S.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125