23948sdkhjf

Nyt om navne: Steel Coating styrker organisationen

Pulverlakerings-virksomheden har netop ansat Carsten Møller som direktør med ansvar for salg og ledelse.
Steel Coating har haft en konstant stigende ordretilgang de sidste seks måneder. Det har nu fået ejer Per Rasmussen til at ansætte Carsten Møller som direktør med ansvar for salg og ledelse, mens han selv fremover vil koncentrere sig om udvikling på det tekniske plan. Per Rasmussen siger.

- Jeg har ofte tænkt på at få en mand med Carstens kompetencer ind for at styrke virksomheden. Tiden var moden nu, da vi har godt fat i markedet, og der er en masse positive tendenser, vi skal forfølge. Jeg vil fremover koncentrere mig om optimering af processer, og have et øget fokus på kvalitetssikring og udvikling i produktionen. Vi skal blandt andet i gang med en stor ombygning af vores conveyor-system for at forbedre vores flow, siger Per Rasmussen og forklarer, at tiltaget vil styrke både konkurrenceevnen og serviceniveauet.

Ser gode vækstmuligheder
Carsten Møller, 54 år, har mere end 25 års erfaring indenfor salg og ledelse. Senest har han været direktør hos Randi - Ingersoll Rand Security Technologies i Randers. Han begyndte i sit nye job den 1. juni, og er især imponeret af de nye kolleger.

- Jeg har sjældent set et så stort engagement på en arbejdsplads. Alle kender deres funktion og tager ansvar for, at kvaliteten er i orden. Det er vigtigt, at der er passion for det færdige produkt, da vi fortsat skal satse på totalløsninger. Nøgleordene er kvalitet, kundeservice og leveringssikkerhed. Vi skal udvikle os og blive endnu bedre, udtaler den nytiltrådte direktør.

Skanderborg-virksomheden, som forbehandler og pulverlakerer alle slags emner i stål og aluminium, beskæftiger 30 medarbejdere, og Carsten Møller mener, at der er gode muligheder for vækst. Nye kundegrupper skal bearbejdes, og en af hans vigtigste opgaver bliver at sprede budskabet.

- Der er ingen potentielle kunder, som skal være i tvivl om vores kompetencer og fordelen ved at bruge os som leverandør. Samtidig skal de eksisterende kunder mærke, at organisationen er blevet trimmet for netop deres skyld. Vi vil simpelthen have den højeste kundetilfredshed i branchen, slutter Carsten Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11