23948sdkhjf

Dacapo Stainless udvider til nyt land

Den ekspansionslystne stålgrossist har åbnet nyt kontor i Lyon-forstaden Vileurbanne i Frankrig. Det oplyser Dacapo Stainless på sin hjemmeside.

Stålgrossisten beskriver placeringen i Lyon som ideel i forhold til den franske industri i Auvergne-Rhône-Alpes-regionen i det sydvestlige Frankrig.

Manuel Hanke, greneral manager international hos Dacapo Stainless, fortæller at man har ansat Grégory Pros som country manager på det franske kontor.

- Med over to årtiers uvurderlig erfaring i den rustfri stålindustri, bringer Grégory et væld af viden og ekspertise til vores organisation. Hans specialisering i produktsortimentet af fittings er særligt spændende, da det ikke kun styrker vores tilstedeværelse på det franske marked, men også lover at styrke vores formåen i en bredere skala. Grégory's bidrag vil helt sikkert være et værdifuldt aktiv for vores team og vores kunder, siger han.

Grégory Pros supplerer:

- Som vi alle ved, spiller den rustfri stålindustri en afgørende rolle i forskellige sektorer, fra byggeri til produktion og videre. Dacapo tilbyder ikke kun en bred vifte af rustfri stålprodukter af topkvalitet, men er også pionerer inden for banebrydende digitale løsninger, der øger effektiviteten og produktiviteten på vores stadigt udviklende markedsplads. Dette fulde udvalg af tilbud stemmer perfekt overens med behovene på det franske marked, hvilket gør os i stand til at imødekomme en bred vifte af industrier og applikationer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094