23948sdkhjf

Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos Kimas, Logitrans, Steel Products...

Kecon A/S
Søren Harmundal Petersen er indtrådt i bestyrelsen hos Kecon A/S (kilde: CVR).

Kecon A/S er specialiseret i produktion og montage af konstruktionsstål.


Kimas A/S
Bjarne Poulsen er indtrådt i direktionen hos Kimas A/S i stedet for Jesper Hawthorn Islin. Søren Jaedicke Christiansen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Mathias Henningsen. Samtidig er Esben Jaedicke Christiansen og Bjarne Poulsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Peter Hoch og Jesper Hawthorn Islin (kilde: CVR).

Kimas A/S er en sydjysk maskinfabrik.


Konecranes Demag A/S
Asko Torkki er indtrådt i bestyrelsen hos Konecranes Demag A/S i stedet for Aku Juhani Lehtinen (kilde: CVR).

Konecranes er en af verdens førende kranproducenter.


Logitrans A/S
Frederik Edward Aackermann er indtrådt i bestyrelsen hos Logitrans A/S (kilde: CVR).

Logitrans A/S er leverandør af internt transportmateriel til blandt andet transportbranchen, levnedsmiddelindustrien og komponentindustrien.


LT Automation Aalborg A/S
Lars Colding-Kristensen er udtrådt af direktionen hos LT Automation Aalborg A/S, men er i stedet udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Peter Colding-Kristensen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Søren Kristian Andersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lasse Thomsen (kilde: CVR).

LT Automation er leverandør af robot- og automationsløsninger til sundhedssektoren.


Meneta Danmark ApS
Melissa Wang er indtrådt i bestyrelsen hos Meneta Danmark ApS i stedet for Christopher Watson. Steve Wang er indtrådt som bestyrelsesformand hos Meneta Holding A/S i stedet for George Michael Ruhl. Samtidig er Joseph J Maliekel indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christopher Watson. Samtidig er Joseph J Maliekel indtrådt som bestyrelsesformand hos Meneta Advanced Shims Technology A/S i stedet for George Michael Ruhl (kilde: CVR).

Meneta Danmark ApS fremstiller stålbagplader til skivebremser.


Newtronic ApS
Henrik Langager Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Newtronic ApS (kilde: CVR).

Newtronic ApS udvikler løsninger inden for el-varme, følere samt køleprofiler og termisk ledende materiale.


Omme Lift A/S
Harry Wittendorff Lorentsen er udtrådt af bestyrelsen hos Omme Lift A/S (kilde: CVR).

Omme Lift beskæftiger sig med produktion og salg af personlifte.


Pureteq Group A/S
Michael Gjelstrup Stenskrog er udnævnt som bestyrelsesformand hos Pureteq Group A/S i stedet for Lemmy Fialin, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Thi Thuy Kieu Nguyen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Sten Klarskov (kilde: CVR).

Pureteq er en ingeniørvirksomhed der har specialiseret sig i udvikling af patenterede og højteknologiske procesløsninger, blandt andet røgrensere, hvilket også omfatter montering, opstart og indkøring.


Steel Products A/S
Mikkel Krogslund Andersen er indtrådt som administrerende direktør hos Steel Products A/S, Steel Products Aage Østergaard A/S og Steel Products DFT A/S, mens Mogens Hørdum Sørensen er udtrådt af direktionen. Mogens Hørdum Sørensen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Steel Products A/S og Steel Products Aage Østergaard A/S i stedet for Tine Valente, der dog forbliver i bestyrelserne. Samtidig er Mikkel Krogslund Andersen indtrådt i bestyrelserne (kilde: CVR).

Steel Products A/S er en underleverandør med fabrikker i Horsens og Nordborg.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078