23948sdkhjf

Væksten fortsætter hos Linatech

Den midtjyske virksomhed følger sin ambitiøse vækstplan og opruster nu også yderligere på salgssiden.
I 2010 udarbejdede Linatech en ambitiøs vækststrategi, der skulle skærpe udviklingen af Kjellerup-virksomheden.

- Vi følger stadig strategien og kom ud af 2012 med en vækst på 35 procent samt en væsentligt forbedret indtjening. I 2013 forventer vi at fortsætte de gode takter med en vækst på 10 procent, siger administrerende direktør Henrik Jeppesen.

Han tilføjer, at væksten er kommet fra alle Linatech´s forretningsområder inden for specialmaskiner, komponentarbejder, service og offshore.

Henter velkendt salgsingeniør
Indtil videre er antallet af medarbejdere fulgt med væksten, og de sidste tre år er staben øget fra 45 til 67 ansatte. Men det stopper ikke her, for Linatech går nu yderligere i offensiven med ansættelsen af endnu en salgsingeniør.

- Som en del af vores succes har vi pr. 1. maj ansat salgsingeniør Bjarne Christensen Hertz. Han har stor kompetence inden for salg - blandt andet inden for vind- og offshore-industrien. Disse industrier er vækstområder for Linatech, og løbende udvikling af innovative løsninger af produktions- og hjælpeudstyr samt service hertil er vores væsentligste kernekompetence, siger Henrik Jeppesen,

- Nøglen til succes er mere fokus på værdiskabende salg til vores kunder, og derfor opruster vi på salgssiden, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078