23948sdkhjf

Ingen medalje til dansk industritekniker ved Euroskills

Det blev desværre ikke til medalje for Asker Jaedicke Christiansen Schmidt, der i sidste uge repræsenterede Danmark ved Euroskills i den polske by Gdansk.

Han var med i konkurrencen for industriteknikere, og her blev det til en ærefuld ottendeplads med 698 point. Han var dermed blot to point fra en såkaldt Medallion for Excellence, som gives til deltagere der scorer mere end 700 point.

Guldet blandt industriteknikerne gik til Polen med 731 point, mens Frankrig og Portugal delte sølvmedaljen med 720 point.

Selv om det ikke blev til medalje for den unge industritekniker, havde Danmark et godt europamesterskab. Inden for industriens uddannelser blev det til en sølvmedalje til personvognsmekaniker Jeppe Præstiin Mikkelsen, en bronzemedalje til karrosseritekniker Michael Bolvig Hansen og en Medallion for Excellence til landbrugsmaskinmekaniker Birgitte Brunsgaard Jacobsen der endte på en femteplads.

Derudover hente Danmark også sølvmedaljer inden for tjenerfaget, bagere, bygningssnedkere, ligesom det blev til bronzemedaljer inden for møbelsnedkere og autolakerere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11