23948sdkhjf

Travlhed: Sønderborg-virksomhed vil opruste med 15 nye medarbejdere

Sønderborg-virksomheden Agramkow har travlt. Så travlt, at administrerende direktør Søren Nielsen forventer at ansætte 10-15 nye medarbejdere i løbet af 2023 og 2024. Det skriver JydskeVestkysten.

Agramkow producerer automatiserede påfyldningsanlæg til applianceindustrien, det kan for eksempel være køleskabe, frysere, aircondition samt varmepumper. Her er der markant vækst i efterspørgslen efter mere bæredygtige løsninger. Samtidig har Agramkow, som så mange andre virksomheden, oplever knaphed på komponenter, og det har givet flaskehalse i virksomhedens produktion, og dermed stillet øgede krav til medarbejdernes fleksibilitet.

- Men vi har også andre flaskehalse, som vi arbejder på at få udvidet. Og her vil de nye medarbejdere spille en afgørende rolle for eksempel med at udvide produkter og udvikle nye markeder. Verden står over for udfordringer som klimaforandringer og ressourceknaphed, og vores virksomhed har gjort det til sin mission at bidrage positivt til disse globale udfordringer, siger Søren Nielsen.

Agramkow har i dag 120 medarbejdere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.226