23948sdkhjf

SH Group sælger Esbjerg-afdeling til lokal koncern

SubC Partner har købt af SH Groups afdeling i Esbjerg. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Opkøbet et vigtigt skridt i SubC Partners fortsatte vækststrategi og konsolidering af virksomhedens position som en førende spiller undervands-, onshore- og offshore-markedet.

- Vores opkøb af SH Group i Esbjerg repræsenterer et vigtigt, strategisk skridt for SubC Partner, udtaler Tonny Klein, CEO hos SubC Partner.

- Vi ser rigtig god synergi i forhold til vores eksisterende aktiviteter, at vi nu får koblet endnu et led på vores servicegren. Vi kommer til at udvide paletten inden for hydraulik- og ventilservice, samt styrke vores montage-teams. Desuden åbner dette op for et styrket samarbejde med SH Group, som vi ser som en utroligt spændende virksomhed og kunde for SubC Partner i fremtiden. Vi kan levere forskellige dele til SH Groups avancerede produkter, samt assistere SH Group når de har brug for ekstra hænder til større opgaver. Det vil være lige til højrebenet, da vi er ret ens i vores kultur og værdier, uddyber han.

For SH Group muliggør salget, at de kan dedikere deres kræfter på deres kerneområder, hvilket er markeder i markant vækst. Som en del af aftalen kan SH Group fortsat trække på SubC Partners massive tilstedeværelse i Esbjerg. Partnerskabet vil ligeledes give mulighed for en bredere vifte af tjenester og løsninger til både eksisterende og nye kunder. Derfor ser Kaare Vang Jensen, CEO hos SH Group, også positivt på opkøbet.

- Set i lyset af, at vi har ændret vores strategiske fokus, og ikke længere vil fokusere på ventilservice, giver det god mening for os at overdrage vores medarbejdere, ressourcer og kapacitet til SubC Partner, siger Kaare Vang Jensen, og uddyber:

- Vi har haft nogle frugtbare og troværdige snakke med SubC Partner, og der er vi blevet enige om, at der bliver taget godt hånd om forretningen, sådan det ikke bliver en afvikling, men en udvikling af det arbejde, som vi startede i Esbjerg, tilføjer han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141