23948sdkhjf

FLS Miljø fortsætter katastrofekurs

[i]FLS Miljø er et smertensbarn for FLS Industries, der nu lægger op til yderligere hensættelser fra 2003-regnskabet.[/i]
Der kan ventes nye ubehageligheder for FLS-aktionærerne, når årsregnskabet fremlægges 4. marts. Hos FLS Miljø fosser pengene ud af kassen og dræner i lyntempo koncernens økonomi med to endnu uafsluttede afsvovlingsprojekter i Storbritannien. Derfor lægger koncernledelsen i FLS Industries nu op til yderligere hensættelser fra 2003-regnskabet, skriver Børsen Online.

Det er kun to måneder siden, at FLS kom med en nedjustering på op mod en halv mia. kr., som direkte følge af de katastrofale tab i FLS Miljø, der gennem de senere år har kostet aktionærerne over en milliard. Der er endnu ikke sat beløbsstørrelse på hensættelsen, men denne gang er det forsinkelser og behov for yderligere bemanding på projekterne i West Burton og Eggborough som rammer, mens tidligere tab har skyldtes dårlig projektstyring og uheld.

- Vi har endnu ikke sat størrelse på beløbet. Det skal vi bruge den kommende måneds tid til at vurdere frem mod vores regnskabsmeddelelse, siger adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen, der tiltrådte ved nytår til Børsen Online.

Han kan glæde sig over, at de to anlæg ventes at blive afleveret til kunderne i henholdsvis andet og tredje kvartal i år og kun kan belaste regnskabet for indeværende år. Han håber derfor også på, at dette er sidste udskrivning til FLS Miljø, men er ikke sikker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078