23948sdkhjf

Automationsfirma køber op igen: Nærmer sig 600 medarbejdere

Automationsgruppen Init fortsætter med at styrke sig.

Denne gang er turen kommet til FH Software, der hidtil har været en del af FH Automation, som nu er blevet opkøbt af Init.

Det oplyser Init i en pressemeddelelse.

Efter etableringen af Init, der i første omgang hed Nordic Automation Partner, i 2022 er flere virksomheder blevet en del af gruppen, og nu får de altså FH Software med ombord.

Det glæder administrerende direktør for Init, Henrik Jensen.

- Foruden de stærke kompetencer og kunderelationer vil den geografiske placering af FH Software også sikre store fordele i kundeprojekter samt i den fremtidige rekruttering af medarbejdere. Vi ser frem til sammen med FH Software at skabe en endnu stærkere gruppe, lyder det fra Henrik Jensen om FH Software, der har kontorer i Horsens og Ringsted.

FH Software vil komme til at fastholde sine nuværende aktiviteter, ligesom den tidligere ledelse af softwareafdelingen med salgsdirektør Leif Rasmussen i spidsen vil fortsætte med en ejerandel i Init.

De tilbageværende aktiviteter i FH Automation, der består af el-konstruktion, el-tavle-produktion og elektrisk og mekanisk service, drives videre som hidtil med direktør Lars Farsø i det nuværende domicil i Horsens, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Init har nu cirka 570 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien, Nordmakedonien og Spanien.

Se nøgletal for:
Læs mere om: automation
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.8