23948sdkhjf

Damstahl indgår samarbejde med vvs-koncern

Damstahl og Brødrene Dahl har indgået samhandelsaftale for at kunne tilbyde deres kunder øget konkurrencekraft.
Administrerende direktør Lars Fournais fra Brødrene Dahl og Mikael Sthaalros, der er administrerende koncerndirektør i Damstahl, har netop underskrevet en samhandelsaftale, som er fundamentet for fremtidig vækst – også hos kunderne.

Damstahl er leverandør af rustfri stålprodukter til den danske fremstillingsindustri, og Brødrene Dahl er leverandør til VVS-markedet. Sammen vil de to virksomheder tilbyde et bredt lagerprogram inden for rustfri stål samt rustfri og ikke rustfri mediebærende rør, rørtilbehør og ventiler.

Metervarer med ekstra værdi
- Kunderne har i dag behov for andet og mere end bare store mængder af billigt, rustfri stål. I Brødrene Dahl og Damstahl er vi store på hvert vores område, og derfor har vi en forpligtelse til at levere ekstra værdi, som hjælper kunderne til at forbedre deres konkurrenceevne. Det kan vi via det nye samarbejde, siger Lars Fournais.

- Vi har begge den økonomiske muskel og viljen til at sætte en ny agenda, og sammen går vi til markedet med en række værdiskabende ydelser for indkøbere af rustfri stål og stålrelaterede produkter i høj kvalitet, siger Lars Fournais.

Det er især inden for rådgivning, service og leveringstider, Damstahl og Brødrene Dahl sætter massivt ind.

- Vi har en stor ekspertviden inden for materialer, som kan komme kunderne til gode. Forkert materialevalg eller uheldige driftsbetingelser kan medføre reparationer, driftsstop, forsinkelser og uforudsete udgifter. Det rammer bundlinjen ude hos kunderne. Specialviden er derfor vigtig for at foretage de rigtige valg. Vi har de dygtigste specialister i branchen, som kunderne kan trække på, siger Mikael Sthaalros.

Om Damstahl
Damstahl er den eneste pan-europæiske rustfri grossist, som stadig er i familieeje. Med over 290 medarbejdere fordelt på 13 afdelinger er Damstahl en handelsvirksomhed med salgsorganisationer i både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Holland og Slovenien. Hvert år sælger koncernen tæt ved 70.000 tons rustfri stål i form af blandt andet plade, stangstål, rør, fittings og flanger.

Damstahl er en del af Neumo-Ehrenberg-Group, der beskæftiger sig med en bred vifte af industrier. Gruppen blev grundlagt i 1947 og beskæftiger i dag ca. 1.700 medarbejdere.

Om Brødrene Dahl
Brødrene Dahl er VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger. Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele landet samt 9 Bad & Design forretninger. Desuden har Brødrene Dahl to klimacentre i Næstved og Horsens, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i klimateknologier.

Brødrene Dahl indgår sammen med byggemarkedskæden Optimera, rørvirksomheden Heradan og ventilationsproducenten Øland i Saint-Gobain koncernen, der er en af Europas største industrikoncerner inden for produktion og distribution af byggematerialer, glas og andre specialprodukter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095