23948sdkhjf

Formkon får to nye medejere

Virksomhedens produktionschef og projektchef er blevet indlemmet i ejerkredsen

I sin 38-årige historie har produktionsvirksomheden Formkon gennemgået en stor transformation fra enkeltmandsvirksomhed til i dag at være en højteknologisk virksomhed med mere end 60 medarbejdere.

Ejerskabet af virksomheden er igennem årene gået i arv i virksomhedens ledelse. Den tradition holder man fast i, da man nu udvider ejerkredsen med to nye partnerprofiler fra egne rækker.

Får større båndbredde og højere faglighed

De to nye partnere er Martin Løgsted og Peter Fly Kristensen, der er henholdsvis produktionschef og projektchef i virksomheden.

- Med Martin og Peter ombord får vi større båndbredde, højere faglighed og styrket ledelse. Men endnu vigtigere har de viljen, engagementet og modet til at turde have hånden på kogepladen og tage ansvaret for at udvikle virksomheden, udtaler direktør Peter Hjelm, og fortsætter:

- Samtidig er de et utroligt godt match – både fagligt såvel som personligt - til den eksisterende ejerkreds, hvilket skaber et afgørende fundament for i fællesskab at kunne tage det langsigtede ansvar for at udvikle virksomheden. Det er helt bevidst, at vi er forskellige profiler, der kan byde ind med forskellige perspektiver, da ambitionen er at spille hinanden bedre, så vi fortsat kan udvikle os som en fantastisk arbejdsplads med verdens bedste medarbejdere og stærke kunderelationer.

De der træffer beslutningerne skal være en del af hverdagen

- Vi vægter ud fra personprofil og sammensætning som det primære og tør udfordre det ofte traditionelle billede af, hvordan en virksomhed motiveres og drives. Vi tror i højere grad på, at det kommer hele virksomheden til gode, at de, der i sidste ende træffer de store beslutninger, også er en del af hverdagen. Samtidig er tilføjelsen af de to nye partnere naturligvis også en naturlig risikoafdækning af den eksisterende ejerkreds, slutter Peter Hjelm.

Formkons ejerkreds udvides dermed fra tre til fem og består nu af direktør Peter Hjelm (39 år), salgschef Dan Nielsen (45 år), teknisk direktør Troels Toft (50 år), produktionschef Martin Løgsted (46 år) og projektchef Peter Fly (38 år).

Formkon fremstiller prototyper, specialdele samt mindre serier og fokuserer primært på materialerne aluminium og magnesium.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218