23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Fanuc i Europa

Marco Ghirardello er blevet udnævnt til ny president og CEO for Fanuc Europe. Det oplyser robotproducenten i en pressemeddelelse.

Han efterfølger Shinichi Tanzawa, som har stået i spidsen for selskabet siden 2016. Han returnerer i stedet til hovedkvarteret i Japan for at varetage nye opgaver der.

- Det er en stor ære og et stort ansvar at overtage ledelsen af Fanuc Europe, og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med vores kunder og partnere for at opbygge deres konkurrencedygtighed i markedet og forme fremtiden for automationsindustrien, siger Marco Ghirardello.

Han har været en del af Fanuc siden 1994, senest med titel af senior vice president for Fanuc Europe, hvor han har været leder af koncernens Factory Automation-forretningsområde. Han har tidligere været administrerende direktør for Fanuc Turkey og Fanuc Italy.

Fanuc Europe havde i seneste regnskabsår en rekordhøj omsætning på mere end 1 mia. euro, og antallet af ansatte rundede 2.000. I Norden har man hovedkvarter i Malmø og godt 60 ansatte.

- Fra Fanuc Nordics perspektiv ser jeg kun positive aspekter ved at have en europæisk CEO og president. Marco har en lang historie hos Fanuc og en dyb forståelse for det europæiske marked. Vi er optimistiske omkring fremtiden med fokus på Fanucs vækst på tværs af Europa og især her i de nordiske lande, siger Cerold Andersson, administrerende direktør for Fanuc Nordic.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097