23948sdkhjf

Plastmagerlærling løber med årets Lærlingepris i Sydsjælland

DI Sydsjælland har uddelt sin årlige Lærlingepris, der i år går til Morten Boye Friis, der i sin læretid har demonstreret enestående faglig dygtighed, en passion for sit håndværk og har vundet respekt fra både kolleger og vejledere.

Hos Knudsen Extrusion betragter man Morten Boye Friis som en rollemodel for kommende lærlinge. Han har konsekvent bevist sin stabilitet og pålidelighed ved altid at være dedikeret til sit arbejde. Hans entusiasme og dedikation til at forbedre sig selv og sit fag har gjort ham til en vigtig del af teamet.

- Morten går meget op i sit fag med stor passion, og han er tilmed dygtig til det. Samtidig søger han hele tiden ny viden og siger aldrig nej til en udfordring, og derfor er han også nået rundt i alle hjørner af faget og vores virksomhed. For vores virksomhed er det en kæmpe plus med sådan en lærling, siger Stig Pedersen, produktionschef i Knudsen Extrusion.

Efter endt uddannelse fortsætter Morten Boye Friis sin ansættelse i virksomheden, hvor der i dag er godt 40 ansatte og tre lærlinge. Antallet af medarbejderne er dog støt stigende i takt med virksomhedens udvikling.

- For os var det naturligt at tilbyde Morten en fastansættelse, og vi er derfor glade for, at han har valgt at fortsætte sin udvikling her. Plastmageruddannelse er en af de mindre uddannelser, så vi er glade for hver og en, som går den vej. Ikke mindst er vi glade for de elever, som vælger Knudsen Extrusion, for vi mangler lærlinge og kan sagtens bruge flere, siger Stig Pedersen.

Hos DI Sydsjælland ser man Morten Boye Friis som en god rollemodel og en vigtig ambassadør, når der skal appelleres til andre unge mennesker om at vælge en erhvervsuddannelse.

- Morten Boye Friis er et godt eksempel på, at vi skal have flere til at se mulighederne i en erhvervsuddannelse. Særligt at få flere unge til at se mangfoldigheden og mulighederne i en erhvervsuddannelse, for der er i den grad efterspørgsel på dygtige personer som Morten, siger Jacob Møller, næstformand DI Sydsjælland.

Se nøgletal for:
Læs mere om: plast
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.704