23948sdkhjf

Mir og Bila indgår nyt partnerskab

Mobile Industrial Robots (Mir) har netop annonceret et nyt partnerskab med Bila.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Bila er i forvejen Certified System Integrator af Mir's autonome mobile robotter (AMR'er), og med det nye samarbejde skal Bila  markedsføre og sælge Mir robotter til integratorer og slutbrugere. 

Bila kan desuden bistå industrikunder over hele verden med at implementere MiR's robotter og integrere brugen af AMR'erne med anden automatisering og robotteknologi. Det gælder både enkeltstående intralogistiske løsninger og større, mere komplekse automatiseringsprojekter.

- Vi har haft et stort ønske om at etablere et tæt samarbejde med en partner, der har stærke kompetencer inden for automatisering og intralogistik. Her står Bila særligt stærkt i kraft af deres professionalisme og kundeplatform inden for automatisering, så vi har høje forventninger til samarbejdet. Vores Mir robotter er særdeles velegnede til mange af Bila's kunder, og kombinationen af vores fælles værditilbud bliver et stort plus for mange virksomheder, siger Mir's præsident, Jean-Pierre Hathout.

- Bila har et solidt kendskab til både Mir's produkter og de udfordringer, som større virksomheder står overfor i forbindelse med øget automatisering. Det er afgørende, at vores kunder kan føle sig trygge både i integrationsprocessen og den efterfølgende drift. Vi har desuden stort fokus på at uddanne alle vores samarbejdspartnere, så langt de fleste udfordringer kan løses lokalt, siger Jean-Pierre Hathout.

Ud over de tekniske kompetencer har et stærkt værdifællesskab mellem Mir og Bila været afgørende for etableringen af partnerskabet, understreger Hathout.

- Bila går til alle opgaver med en dedikation, troværdighed og can-do-attitude, der passer ualmindelig godt til Mir's kerneværdier. Vi har samme kundefokuserede tilgang, der gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde frem til den optimale løsning, uanset om det handler om at implementere nye projekter eller at løse tekniske udfordringer, siger Jean-Pierre Hathout.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125