23948sdkhjf

Grundlæggeren af Kallesoe Machinery er død

Herluf Kallesøe er gået bort kort før sin 91-års fødselsdag. Det oplyser Kallesoe Machinery på sin LinkedIn-profil.

Han grundlagde i 1969 ​​H. Kallesøe Maskinfabrik i Lem i Vestjylland. I første omgang fremstillede virksomheden mindre maskiner og cylindre til lokale virksomheder. Herluf Kallesøes passion for at skabe og udvikle nye maskinløsninger førte dog hurtigt til, at han specialiserede sig i at producere maskiner skræddersyet til træindustrien, både nationalt og internationalt.

En milepæl kom i 1971, da han sammen med sin hustru Alice byggede den første produktionshal på Bredgade 115 i Lem. Dette markerede starten på virksomhedens ekspansion, da både arbejdsstyrken og produktionskapaciteten voksede. Virksomheden fremstillede maskiner som brændekløvere og brændesave, men som tiden gik, flyttede virksomhedens fokus mod maskiner til lamineret træ, et strategisk træk, der lagde grundlaget for virksomhedens globale rækkevidde i dag.

I 1994 overlod han ​​ledelsesansvaret i virksomheden til svigersønnen Bruno Kallesøe og senere til barnebarnet Kristian Kallesøe. Dermed kunne Herluf Kallesøe fuldt ud hengive sig til sine jagtinteresser på sin landejendom. Han glædede sig over at være vidne til virksomhedens fortsættelse under familiens ledelse og sikrede, at arven forblev intakt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065