23948sdkhjf

Micro Matic styrker sin globale position med stort opkøb af konkurrent

Micro Matic bliver endnu mere global med køb af konkurrent

Fynske Micro Matic forstærker sin internationale position med endnu et opkøb. Micro Matic, som producerer fadkoblere og anstikkere til øludskænkning, har købt Disptek Group, som arbejder inden for samme område.

Micro Matic er i forvejen ledende globalt inden for sit område. Micro Matic har godt 1000 medarbejdere og aktiviteter i 120 lande og en omsætning på mere end to milliarder kroner. Disptek Group bidrager med 275 medarbejdere.

Micro Matic køber Disptek Group af Aalberts N.V., som er en international industrikoncern, der er børsnoteret i Holland. Købsprisen er ikke offentliggjort.

Anders Nørgaard, Group CFO og interim Group CEO, Micro Matic, siger i en pressemeddelelse om købet:

- Vi har haft et stort fokus på vores internationale tilstedeværelse de seneste år. Med opkøbet udbygger vi vores position og får mulighed for at tilbyde endnu bedre produkter og services til vores kunder på globalt plan, siger Anders Nørgaard, finansdirektør og konstitueret adm. direktør for Micro Matic.

- Disptek Group er en veldreven organisation med en solid portefølje. Vi arbejder for at blive en førende leverandør af innovative udskænkningsløsninger af højeste kvalitet, og denne aftale er et vigtigt skridt i den rigtige retning.

Disptek Group er en stor spiller i udskænkningsindustrien. Den består af fire virksomheder: Taprite i USA, DSI i Tyskland, Vin Service i Italien og Disptek UK i Storbritannien. Disptek har aktiviteter i mere end 65 lande.

Globale ambitioner

- Opkøbet er i tråd med vores strategiske ambitioner om at udvide vores globale aktiviteter. Nu er målet at accelerere væksten i vores nye organisation gennem tæt samarbejde med ledelse og medarbejdere i Disptek Group. Sammen med dem vil vi finde måder at optimere synergipotentialet mellem de lokale Micro Matic-virksomheder, siger Anders Nørgaard.

Micro Matic har i dag sin hovedproduktion i Florida, USA og i Kaunas i Litauen. Med opkøbet får virksomheden også fabrikker i Italien, Tyskland og Texas.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062