23948sdkhjf

Valk Welding præsenterer kæmpe svejserobotsystem på tysk messe

På den kommende messe Schweissen und Schneiden præsenterer den europæiske svejserobotintegrator Valk Welding et stort 12-akset svejserobotsystem.

Systemet er til robotsvejsning af tunge og lange produkter op til 20 tons og en emnelængde på op til 25 meter.

Den tyske messe løber fra 11. til 15. september, og Valk Welding tilbyder svejserobotsystemet til salg fra nu af med mulighed for at installere det hos køberen kort tid efter messen. 

- Den store svejserobotinstallation er selvfølgelig også beregnet til at vise, hvad vi kan gøre med hensyn til - svejserobotisering for virksomheder med high-mix, low-volume produktion. Cellen er udstyret med den seneste udvikling inden for sporing af svejsesømme med Arc-Eye Adaptive, der justerer svejseparametrene i realtime i tilfælde af sømafvigelser, automatisk trådskift, integreret automatisk brænder udskiftning, fuld offline-programmering og CE-sikkerhed, forklarer CCO Peter Pittomvils. 

- Vi har udviklet innovative løsninger til at opnå en kontinuerlig proces. Virksomheder, der fremstiller store dele i små antal og store variationer til blandt andet offshore, tung transport og tung teknik, har for det meste allerede automatiseret svejseproduktionen af store antal, men ønsker at kunne gøre det samme for små antal. Og det er her, vi adskiller os fra traditionelle svejserobotintegratorer".

På tidligere udgaver af Schweissen und Schneiden kunne besøgende allerede opleve Offsite Teaching, hvor svejseren manuelt programmerer emner ved hjælp af VR-briller.

 Under messen vil Valk Welding demonstrere den nyeste version af Offsite Teaching drevet af VRPS. Og selvfølgelig må man ikke gå glip af den nye ARP (Automatic Robot Programming), hvor robotten inklusive søgning automatisk programmeres, når man klikker på svejsningerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078