23948sdkhjf

Damstahl etablerer supply chain-funktion

Damstahl gennemfører 1. august en organisationsændring, hvor funktionerne indkøb, lager og logistik smeltes sammen.

Henrik Ørskov er fra 1. august udnævnt til CPO & supply chain director, Nordic og overtager dermed det komplette ansvar for Damstahl-gruppens indkøbs-, lager- og logistikfunktioner i Norden.

Henrik Ørskov er 43 år og har de seneste 23 år beskæftiget sig med både indkøb, salg og ledelse på øverste niveau i større grossistvirksomheder. 

Forventer øge effektivitet

Siden sin ansættelse hos Damstahl i 2020 har Henrik været CEO for virksomhedens finske datterselskab. En rolle, der i 2022 blev suppleret med ansvaret for gruppens nordiske indkøb som director, Nordic CPO – og nu yderligere udvides til at samle alle tråde i Damstahls nyoprettede Supply Chain-funktion.

- Vi har store forventninger til den effektivitet, som den nye struktur åbner for med kortere kommunikationsveje og optimering af processer. En effektivitet, der skal understøtte vores bestræbelser på altid at supportere og servicere kunderne bedst muligt – eller sagt på en anden måde altid at være ”on your side”, lyder det fra Damstahl-gruppens CEO, Michael Lund, der glæder sig over, at Damstahl med Henrik Ørskovs faglighed og personlighed kombineret med hans professionelle stædighed er sikret fortsat fokus på netop den rigtige kundeoplevelse.

- Der er ingen tvivl om, at et godt internt samspil og gode processer mærkes hele vejen ud til kunderne, og det er nogle af de elementer jeg glæder mig til at optimere i tæt samarbejde med kollegerne rundt om i hele Damstahls geografi, er den glade melding fra Henrik Ørskov.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109