23948sdkhjf

Sønderjysk producent af industrihydraulik udvider

Haderslev-virksomheden Danitech, som blandt andet producerer industrihydraulik, elektriske drivlinjer, IoT-software, retter nu fokus mod fremtiden med konstruktionen af en ny fabrik og et dedikeret udviklingsområde.

- I bestræbelserne på at imødekomme den stigende efterspørgsel fra vores kunder, påbegynder vi opførelsen af en ny 2.000 kvadratmeter stor tilbygning til vores eksisterende fabrik på Bredholm 4, i Haderslev. Denne betydelige investering markerer et strategisk skridt i vores udvikling, hvor vi forøger vores produktions- og lagerkapacitet betydeligt. Med den nye tilbygning vil vi i Haderslev råde over i alt 13.000 kvadratmeter fordelt på to lokationer, siger Arne Iversen, direktør i Danitech.

Fabrikken bygges af entreprenørfirmaet Falk Petersen og vil være fuldt driftsklar i januar 2024. Den nye tilbygning vil blive opvarmet ved hjælp af en luft til vand-varmepumpe samt udstyret med solceller. I alt vil der være 2.400 kvadratmeter solceller, så hele virksomheden vil blive selvforsynende med strøm.

I anerkendelsen af Danitechs behov for et dedikeret rum til udvikling og programmering, igangsætter de samtidig etableringen af en 130 kvadratmeter stor udviklingsafdeling.

- Dette vil skabe et sikkert miljø, hvor vores teknikere og ingeniører kan fokusere på skabelsen af avancerede motorstyringer, displays og generelle elektroniske styringer, siger Arne Iversen.

Med fuld drift forventet i august 2023, skal denne afdeling sikre Danitechs kontinuerlige udvikling inden for hybride, hydrauliske og elektrisk drevne løsninger.

- Vores forpligtelse til innovation og bæredygtighed er grundlæggende for vores forretningsstrategi. Som et konkret eksempel har vi for nylig lanceret et system, der muliggør en mobil affaldskomprimator til at fungere uafhængigt det meste af året ved hjælp af blot fire solpaneler. Derudover er vi i fuld gang med udviklingen af en række autonome køretøjer til forskellige maskinproducenter, siger Arne Iversen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14