23948sdkhjf

Hydroscand udvider og tredobler kapacitet med et nyt centrallager

Hydroscand Sverige og Danmark udvider med flytning af deres centrallager og hovedkvarter til nye moderne lokaler i efteråret 2024.

- Efterspørgslen på Hydroscands produkter og services betyder, at vi hele tiden åbner nye butikker og udvider vores slangeservice SlangExpress i Sverige og Danmark. Investeringen i nye, moderne lokaler betyder, at vi øger vores kapacitet og kan fortsætte med at imødekomme vores kunders efterspørgsel og behov, siger Pontus Nygren, administrerende direktør for Hydroscand Sverige og Danmark, i en pressemeddelelse.

Hydroscands nye moderne centrallager i Stockholm får automatiseret pallehåndtering, og samtidig tredobles robotlagerets kapacitet med robotter og porte.

- Det har været en udfordring at finde lokaler i Stockholm, som var både gode og store nok, som vores udvidelse kræver. Jeg er yderst glad for, at vi i efteråret 2024 flytter ind i nye, moderne lokaler, der opfylder vores behov og er designet til Hydroscands fortsatte vækst. Placeringen i Älvsjö er også attraktiv for vores medarbejdere på grund af veludviklet offentlig transport i området, siger Pontus Nygren.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092