23948sdkhjf

Kongelig hæder til Force Technology

Trods den globale krise har Force Technologys svenske datterselskab af samme navn igennem de seneste år formået at ekspandere deres forretning.
Force Technologys svenske datterselskab arbejder ligesom det danske moderselskab med at udvikle og sælge teknologiske løsninger til blandt andet energi- og procesindustrien. I de seneste år har det svenske selskab, ledet af CEO Hans Ole Olsen, formået at øge omsætningen markant på grund af deres store fokus på forskning og udvikling.

Den store succes i Sverige ses tydelig på selskabets bundlinje, og på trods af udfordringer med forsinkede projekter har selskabet formået at skabe et positivt resultat i 2012. Samtidig er medarbejderstaben vokset med over 60 procent de seneste år, hvilket vidner om en sund og bæredygtig forretning.

Forbillede for andre danske selskaber
- Det er en sund virksomhed, der med en langsigtet strategi har valgt at placere sig på det svenske marked med eget datterselskab og har bygget dette op gennem årene. For den lange række af danske underleverandører til de store, globale svenske industrikoncerner er Force Technologies et forbillede, siger Mette Ehlers Mikkelsen, handelschef, ambassaden i Stockholm.

Med baggrund heri har Den Danske Ambassade i Sverige indstillet selskabet til Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje. Prins Henrik overrakte CEO Hans Ole Olsen hæderen under en ceremoni afholdt på kongeskibet Dannebrog i Stockholm den 25. maj.

- Meget af den specialiserede viden og de erfaringer, Force Technology Sweden AB opnår gennem deres arbejde med forskellige virksomheder, kan overføres til det danske moderselskab. Derigennem øges konkurrencekraften, hvilket har en positiv indvirkning på antallet af danske arbejdspladser, siger Jens Roedsted, direktør for marked og innovation i Force Technology Danmark.

Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje
• Tildeles personer eller danske virksomheder med hjemsted i udlandet
• Prisen gives som anerkendelse for en fremragende indsats til fremme af afsætning af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet
• Prisen bedømmes på graden af en bemærkelsesværdig indsats over en årrække
• Resultaterne bedømmes i forhold til størrelse og stigningstakt
• Hædersprisen forvaltes af en komité bestående af: HKH Prins Henrik, fire af Eksportforeningens forretningsudvalg udpegede repræsentanter og en repræsentant fra Udenrigsministeriet
• Med æren følger en medalje, et diplom og retten til at bruge hædersprisens logo og navn
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081