23948sdkhjf

Mazak leverer fleksibelt maskin-setup til I. Bergmann A/S

Med et nyt maskin-setup, leveret af Yamazaki Mazak Danmark A/S, bestående af Mazak CV5-500 og Mazak VCN-430, sikres fleksibilitet og optimering af produktionen hos I. Bergmann A/S i Vanløse.

Med gode erfaringer fra tidligere automatiseringsløsninger fra Yamazaki Mazak fik produktionsvirksomheden I. Bergmann A/S i Vanløse i 2022 installeret et nyt maskin-setup, bestående af en driftssikker KUKA-robot, der både betjener en Mazak CV5-500 og en Mazak VCN-430A.

“Vi producerer små og store emner til en lang række brancher og industrier, såsom medicinal-, tandlæge- og marineindustrien, og med det her setup kan vi have to produktioner kørende på én gang. CV5-500 og VCN-430A kan producere utrolig mange enheder i timen, og maskinerne kan køre natten over. Det øger vores produktivitet og frigiver mandskab," fortæller Magnus Bergmann.

VCN-430A: Vertikal bearbejdning med høj produktivitet

Med en fremragende bearbejdningskapacitet for en lang række emner tilbyder VCN-430A med sine 18.000 spindelomdrejninger i minuttet, som understøttes af en 30 kiloWatt-hovedmotor, høj produktivitet og nøjagtig vertikal bearbejdning.

“Maskinerne er udstyret med robuste konstruktioner, styringsteknologier og intelligente funktioner, og med maskiner fra VCN-serien opnår kunder den højeste produktivitet i klassen af tre-aksede bearbejdningscentre,” fortæller sælger ved Yamazaki Mazak Danmark, Brian Nielsen.

CV5-500: Høj ydeevne og fleksible konfigurationer

CV5-500 er en 5-asket maskine, der med 18.000 omdrejninger i minuttet er i stand til at bearbejde en lang række materialer med komplekse konturer. CV5-500 tilbyder høj ydeevne og muligheden for nemt at blive integreret i en række automationssystemer, som via dens fleksible konfigurationer er designet til at opfylde en bred vifte af applikationer.

På kun 2.300 mm x 2.790 mm er maskinen den mest kompakte 5-aksede maskine i sin klasse, der stadig er nem at betjene ved nem adgang til bordet, værktøjsmagasin og vedligeholdelsesområde. 

Om Yamazaki Mazak Danmark A/S

Yamazaki Mazak er en international virksomhed specialiseret i avancerede

teknologiløsninger herunder Multi-Tasking, Hybrid Multi-Tasking, 5-akset fræsning, drejning, CNC styringer, laserskæremaskiner og automationsløsninger.

Yamazaki Mazak Danmark er beliggende i Middelfart med et 860 kvadratmeters showroom, test- og undervisningsfaciliteter. www.mazakeu.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062