23948sdkhjf

Technicon åbner afdeling på Sjælland

Den hurtigt-voksende automationsvirksomhed, Technicon, har vind i sejlene, og runder snart medarbejder nummer 100.

Nu tager virksomheden næste skridt: Som et supplement til sit hovedkontor i Hobro åbner Technicon her til sommer sin første afdeling på Sjælland. Målet er at styrke sparringen med virksomheder om, hvordan avancererede digitale og robotteknologiske løsninger kan aflaste og løse produktionsmæssige udfordringer.

- Det er selvsagt en milepæl for os at etablere en form for ”brohoved” på Sjælland, hvor et betydeligt antal af vores kunder inden for såvel pharma som industry er hjemhørende. Da vi i forvejen opererer i hele landet, så derfor er det nærmere en evolution end en revolution. Da vi vægter kombinationen af nærhed og tæt faglig sparring på operationelt niveau højt er det derfor et oplagt træk for os, siger Casper Hansen, medstifter og CEO i Technicon.

Technicons afdeling på Sjælland bliver i første omgang base for op til 10 af Technicons specialister, som har software, projektledelse og service som ekspertisemæssigt omdrejningspunkt, mens hovedkontoret i Hobro fortsat skal være centrum for hovedparten af de resterende medarbejdere.

Det vil også være i Hobro, at udvikling, montage og test af de avancerede robotanlæg fremadrettet finder sted.

Se nøgletal for:
Læs mere om: automation
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.782