23948sdkhjf

Jyde Port går i plus

En barsk turnaround og implementering af en ny markedsstrategi har sikret sorte tal i virksomheden, der forventer nyt overskud i 2013.
Efter et samlet tab på 14 mio. kr. i 2010 og 2011 er Jyde Port tilbage med sorte tal på bundlinjen. 2012-regnskabet viser et overskud før skat på 0,35 mio. kr. og et samlet kapitalberedskab på 4 mio. kr.

- Det er positivt, at Jyde Port er i stand til at skabe et positivt resultat i et vanskeligt marked, siger administrerende direktør Peter Vissing.

Peter Vissing har stået i spidsen for virksomheden siden december sidste år, hvor han både indtrådte som medejer og administrerende direktør. Ved samme lejlighed introducerede Jyde Port et helt nyt sortiment, hvor indvendige døre og ståldøre supplerer det træbaserede sortiment.

- Vore kunder har reageret meget positivt på vort nye sortiment på stål- og branddøre, der styrker vore relationer til forhandlerne og giver nye muligheder i projektmarkedet. Samtidig har styrkelsen af vores eksterne salgsorganisation med brancheerfarne medarbejdere resulteret i en bedre forankring i markedet for klassificerede stål- og branddøre, hvor vi oplever betydelig interesse. Vi kan notere os en stærkt stigende aktivitet i tilbudsafdelingen og en betydelig vækst i selskabets ordrebeholdning, fortsætter Peter Vissing.

Trods øgede investeringer i produktudvikling og markedsføring forventer Jyde Port en positiv resultatudvikling i 2013. Som en konsekvens af de fortsat udfordrende vilkår på privatmarkedet har virksomheden, i samarbejde med indkøbsorganisationerne i de store byggemarkeds- og trælastkæder, udviklet nye koncepter og udvidet produktsortimentet med hovedvægt på gennemskuelige priser og hurtig levering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08