23948sdkhjf

Investor skyder millioner i Sønderborg Fornikling 2011 A/S

Mermaid Capital Denmark har netop skudt 5 mio. kr. i den sønderjyske overfladebehandler.
En række nye tiltag på kvalitetsområdet, øget fokus på kundekontakt og en leveringsperformance på minimum 97 procent. Dét er hovedingredienserne i den vækstplan, som Sønderborg Fornikling 2011 A/S netop har søsat takket være en kapitalindsprøjtning på 5 mio. kr. fra investeringsselskabet Mermaid Capital Denmark.

- Det er en enorm forløsning, at den nye investering nu er faldet på plads. Det giver stabilitet og udviklingsmuligheder, så de mål vi har, kan nås uden økonomiske forhindringer. Samtidig giver kapitalindsprøjtningen en fornyet optimisme, fordi investorerne har vist, at de tror lige så meget på den nye fremadrettede kurs for Sønderborg Fornikling, som vi selv gør, siger administrerende direktør Werner Bruhn.

Afdeling i Sønderborg skal optimeres
Det er de to sønderjyske erhvervsmænd Ib Rossen Nissen og Peter Boris Fleggaard, der står i spidsen for Mermaid Capital Denmark. Selskabet, som er hjemhørende i den sønderjyske by Kollund, investerer i eksisterende, innovative virksomheder, hvor fremtidsorienterede produkter, engagement og specialviden kan ekspanderes og udbredes ved tilførsel af kapital og et effektivt netværk med erfaring fra både ind- og udland.

Sønderborg Fornikling har haft et par økonomisk svære år, men planen med den nye kapital er hurtigt at genetablere selskabet som en sund og rentabel virksomhed – en proces, der allerede startede i efteråret 2012 med en gennemgribende optimering af virksomhedens tyske afdeling i Kiel. Med den nye vækstplan er samme tur kommet til afdelingen i Sønderborg.

- Vi lægger ikke skjul på, at målet er at blive den danske industris førstevalg, når de har brug for en rådgivende leverandør til håndtering af komplicerede emner inden for overfladebehandling. Vi besidder alle de kompetencer, som er nødvendige, så det handler primært om at få trimmet og udviklet forretningen, siger Werner Bruhn.

Om Sønderborg Fornikling 2011 A/S
Sønderborg Fornikling 2011 A/S er én af Nordens største overfladebehandlingsvirksomheder med bredt udsnit af galvanisk og kemisk overfladebehandling af metaller til B2B-markedet i primært Danmark og Nordtyskland.
Den blev grundlagt i 1934. I 1997 udvidede virksomheden kapaciteten med 400 procent gennem oprettelsen af søsterselskabet HFJ Galvano Kiel GmbH. I 2008 opkøbte Sønderborg Fornikling Danfoss Overfladefabrik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094